Høytrykk &
Vakumteknikk AS

Høytrykk & Vakumteknikk AS

Høytrykksspyling

Stor bil som utfører høytrykkspyling

Vi tar jobben for deg

Vi spyler dine rør og avløp! Av og til tetter alt seg. Du har kanskje fått et tett avløp, eller kloakk i kjelleren? Det er da du bør ringe oss.

Det beste alternativet for åpning av tette avløp er spyling under høytrykk, men det er ikke det eneste fordelaktige med våre metoder.

Høytrykksspyling av rør og avløp er ikke kun er en effektiv rengjøringsmetode for rør. Den er også 100 prosent miljøvennlig! Grunnen til dette er at det ikke brukes skadelige kjemikalier under spyleprosessen, noe som er bra både for rørene, miljøet og deg!

Når vi åpner røret ditt vasker vi samtidig bort alt som har bygget seg opp i rørene over tid. Sånn sørger vi for at det blir lenge til neste gang røret ditt tettes.

Ikke glem at høytrykksspyling kan benyttes forebyggende. Snakk med oss om du har behov for vedlikehold av rør, eller om du har spesifikke ønsker.

Vi hjelper deg med:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle